وزیر امور خارجه پاکستان در حاشیه هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک از سازمان همکاری اسلامی خواست تا از نماینده سازمان ملل بخواهد بر مشکل فزاینده اسلام هراسی تمرکز کند.
در سالهای اخیر مطالعات گستردهای درباره دشمنی با اسلام و اسلامهراسی در جوامع غربی و همزمان با تشدید این پدیده در این کشورها انجام شده است و در همین راستا امسال مجمع عمومی سازمان ملل متحد به اتفاق آرا روزی را برای مبارزه با اسلامهراسی تصویب کرد.
بر اساس گزارشهای منتشر شده در ژوئن ۲۰۲۲، بیش از هزار حادثه مربوط به اسلام هراسی در سال گذشته اتفاق افتاده که بیشتر آنها خشنوت علیه زنان محجبه بوده است.
«سید محمد رضوی»، امام جمعه و جماعت لندن، با تاکید بر اینکه اسلامهراسی در دنیای امروز «عملیات پرچم کاذب» است، تنها راه مبارزه با آن را افشاگری مستند دانست و اظهار داشت که در مقابل چنین اقداماتی هرگز نباید سکوت کرد.
الگوریتمهای شبکههای اجتماعی به همراه حسابهای کاربری جعلی، اسلام هراسی و نفرت پراکنی علیه مسلمانان را افزایش میدهند و این در حالی است که هیچ نظارتی بر این رسانهها وجود ندارد.
شورای ملی مسلمانان کانادا با صدور بیانیهای پلیس ایالت «البرتا« را به دلیل حمایت نکردن از مادر و کودک مسلمان در برابر حملات افراطگریانه و همچنین عدم اجرای عدالت مورد انتقاد قرار داد.
بانوی مهاجر الجزائری مقیم ایتالیا با ورود به عرصه انتخابات و فعالیتهای بشردوستانه، برای دفاع از حجاب و زنان مسلمان این کشور فعالیت و با اسلام هراسی مبارزه میکند.
روزنامه بریتانیایی «گاردین» با انتشار گزارشی از ارائه تصویر نامناسب و کلیشهای از مسلمانان و عدم تمایل به تغییر این کلیشه، در برنامههای تلویزیونی بریتانیا خبر داده است.